Speciaal voor bedrijven bied ik een coachingtraject op maat aan.
Mijn coaching is geschikt voor werknemers die:
stress of burn-out verschijnselen ervaren
beter hun grenzen willen leren aangeven
het gevoel hebben dat ze vastlopen of in een vicieuze cirkel vastzitten
een positief gevoel over zichzelf willen krijgen vol vertrouwen, energie en levenslust

Hoe werk ik:

Ik vind het belangrijk om binnen een week een gesprek in te plannen, want voor zowel de werknemer als de werkgever, wil je hiermee zo snel mogelijk aan de slag.

 Sinds 2016 heb ik mijn praktijk en verschillende opleidingen gevolgd waardoor ik zowel buiten in de natuur als binnen in mijn praktijk werk.

Ik zet diverse coaching methodieken in afhankelijk wat past bij iemand, oa Mindfullness, Zelfcompassie, RET en Systemisch werk .

Gemiddeld duurt het 3 maanden dat iemand weer in balans kan komen, bij de een wat sneller dan de ander, maar het voornaamste is dat cliënten graag bij mij komen, waardoor het proces ook sneller gaat.

 

Door mijn 30 jaar vliegervaring bij de KLM als purser en Senior purser heb ik heel veel mensenkennis opgedaan. Ik heb hierdoor ook ervaren hoe belangrijk het is, om medewerkers gezond en mentaal fit te houden.

Wanneer mensen weer mentaal fit zijn, hebben ze minder kans op stress, staan ze positiever in het leven, zijn ze blijer met zichzelf en hebben ze weer vertrouwen en mentale veerkracht.    

 

diverse workshops voor individuen of groepen
in overleg
Bij mij in de praktijk, online of op locatie
Ik zal een passende offerte maken
Ik organiseer ook buiten workshops voor groepen
  • Workshop: Creëer verbinding binnen het team
  • Workshop: Ontdek meer vertrouwen in jezelf
  • Workshop: Vanuit je hoofd in je hart

Hoe ervaren anderen de coaching

“doordat ik emoties los mocht laten was dit zo’n opluchting, ik voelde me lichter na deze sessie”

Joyce - Tijdens de groep coaching in het bos heeft Jorien ons als groep van 6 deelnemers heel goed begeleid. Nadat we de creatieve opdracht hadden uitgevoerd, was er voldoende tijd om hierop te reflecteren. De veilige setting en de integere benadering maakte dat er...

“ik kreeg weer inzichten in mijn eigen proces.”

Kitty - Wat een magische ervaring. Jorien nam ons mee op een geleide stilte wandeling. Vertragen, verstillen. Wat een cadeau. Heel bewust stap voor stap, al je zintuigen gebruiken. Daardoor wordt je veel meer gewaar. Daarna kon ik een plek in de omgeving uitzoeken die...

“Door deze sessie kreeg ik weer vertrouwen in mezelf”

Jeroen - Je bent een fijne coach die veiligheid  en een fijne sfeer weet te creëren. Ik nam goede inzichten mee naar huis over mezelf, waarmee ik aan de slag kan.

“Ik ontdekte het speelse in mij, wat ik eigenlijk helemaal was kwijtgeraakt.”

Yvonne - Wat een fijne middag was dit en wat leuk om dit te doen. Ik ontdekte het speelse in mij, wat ik eigenlijk helemaal was kwijtgeraakt, hiervan werd ik erg blij. Dank je wel hiervoor.

“Ik kreeg weer rust in mijn hoofd.”

Heidi - Ik heb de ochtend als zeer prettig en rustgevend ervaren. Het was fijn om in de natuur te zijn en de opdracht gaf mij inzichten en vertrouwen om weer verder te gaan. Dank je voor je begeleiding.

“Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen.”

Natasja - Begin juni kwam ik via facebook in contact met Jorien en haar praktijk. Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen. Ik wist niet hoe ik daar zelf uit kon komen. Stap voor stap gingen we mijn gedachten die ik over mezelf had, aanpakken. Ik...

“ik leerde om liever naar mezelf te kijken, zonder die kritische stem.”

Annemarie - Mindfullness en Zelfcompassie Leerzame middag gehad! Goed om eens stil te staan bij jezelf en bewust te worden van je eigen doen en denken en hiervoor handvatten te krijgen. Super, dank je wel.

“Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en het gevoel dat ik mezelf nu beter ken dan voor de coaching.”

Syl - Ik heb de sessies heel prettig ervaren. Dit komt vooral doordat ik het gevoel had, dat je met een open mind en zonder vooroordelen met mij aan de slag ging. Ook had je al snel door wat er echt aan de hand was, maar je ging geduldig met mij stap voor stap aan de...

“Ik heb door deze workshop weer meer zelfvertrouwen gekregen.”

Sandra - Ik heb de workshop zelfvertrouwen gevolgd bij Jorien. Leuke middag, hier kan ik iets mee!  Nadenken over wat je voelt en je gedachten zijn!

“Ik stelde alles maar uit en liet me leiden door mijn angsten.”

Anne - Jorien leerde mij hoe ik hier stap voor stap verder uit kwam. Ik vond vooral de EFT werkwijze heel bijzonder. Ik merkte al na 4 sessies dat mijn grootste angst steeds minder werd. Ik ging stap voor stap steeds meer durven en merkte ook dat ik me vrijer ging...
Wil jij alles weten over de ervaringen van andere cliënten, kijk dan bij ervaring voor het hele verhaal en nog meer ervaringen van anderen.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen, vraag dan een geheel vrijblijvend intake gesprek aan.

Neem contact met mij op? 

1 + 13 =