Ervaringen

Workshop ‘Van zelfkritiek naar acceptatie’

Ben jij een ondernemende of leidinggevende vrouw die het lastig vindt wat anderen zeggen of denken van haar? Vind je het moeilijk om voor jezelf te kiezen of stel je steeds maar uit en houdt perfectionisme je in de greep? Veel piekeren, angst om niet goed genoeg te zijn en veel zelfkritiek kan leiden tot faalangst en of burn-out. Van zelfkritiek naar acceptatie leer je in deze workshop met veel tips waarmee je verder kunt.

Wanneer je hier klaar mee bent, kies dan voor jezelf en ga van angst en onzekerheid voluit leven om wie jij bent. “Want je bent al goed en leuk om wie jij bent.”

Workshop

Van zelfkritiek naar acceptatie en zelfliefde

Herkenbaar?

Je ligt ‘s nachts te piekeren wat je verkeerd hebt gedaan. Die gedachten die steeds weer terugkomen;

  • Ben ik wel goed genoeg?
  • Die ander doet het beter, leuker enz.
  • Uitstelgedrag of perfectionisme, het is nooit goed.

Doe mee met deze workshop waarin je ontdekt:

  • Hoe je die gedachtestroom stop zet;
  • Hoe je van kritiek naar acceptatie gaat;
  • Wat zelfcompassie is en hoe je die inzet;
  • Hoe je met de technieken van EFT van zelfkritiek naar acceptatie gaat.

Na deze workshop weet je hoe je je kritische stem kunt uitzetten, ervaar je meer rust en vrijheid in je hoofd en voel je meer levensgeluk om van te genieten.

Wanneer:
26 juni van 19.00-21.30
Waar: Gezondheidscentrum de nieuwe Lente
Raadhuisstraat 56 a Heemstede

Kosten: €44,- p.p.

Natasja

ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen. ik merkte al gauw dat ik me beter ging voelen, vooral het
werken met eft werkt snel. ik voelde me heel erg veilig en vertrouwd bij jorien.

Joyce

Voor een project op mijn werk moest ik een presentatie geven. als ik er al aan dacht sloeg ik dicht. ik kwam bij jorien en al snel werd duidelijk waar dit vandaan kwam. door het toepassen van eft werd de angst steeds minder.

“doordat ik emoties los mocht laten was dit zo’n opluchting, ik voelde me lichter na deze sessie”

Joyce – Tijdens de groep coaching in het bos heeft Jorien ons als groep van 6 deelnemers heel goed begeleid. Nadat we de creatieve opdracht hadden uitgevoerd, was er voldoende tijd om hierop te reflecteren. De veilige setting en de integere benadering maakte dat er bij mij emoties los kwamen. De loop meditatie maakte dat ik heerlijk ontspande en al mijn zintuigen weer op scherp zette. Het was een mooie coach sessie met verhelderende inzichten. Ik kan Jorien van harte aanbevelen.

“ik kreeg weer inzichten in mijn eigen proces.”

Kitty – Wat een magische ervaring. Jorien nam ons mee op een geleide stilte wandeling. Vertragen, verstillen. Wat een cadeau. Heel bewust stap voor stap, al je zintuigen gebruiken. Daardoor wordt je veel meer gewaar. Daarna kon ik een plek in de omgeving uitzoeken die er voor mij uitsprong.
Navoelen over het thema vertrouwen. Met 5 vragen die je in stilte voor jezelf beantwoord, neemt zij je mee door jouw proces. Het was magisch.ik merkte dingen op in de natuur waar ik normaal aan voorbij zou gaan. Wat een prachtige waardevolle ervaring, die mij nog lang bij zal blijven. Dank je wel.

“Ik kreeg weer rust in mijn hoofd.”

Heidi – Ik heb de ochtend als zeer prettig en rustgevend ervaren. Het was fijn om in de natuur te zijn en de opdracht gaf mij inzichten en vertrouwen om weer verder te gaan. Dank je voor je begeleiding.

“Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen.”

Natasja – Begin juni kwam ik via facebook in contact met Jorien en haar praktijk. Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen. Ik wist niet hoe ik daar zelf uit kon komen. Stap voor stap gingen we mijn gedachten die ik over mezelf had, aanpakken. Ik merkte al gauw dat ik me beter ging voelen, vooral het werken met EFT werkt snel. Ik voelde me heel erg veilig en vertrouwd bij Jorien.

Dank nogmaals voor de coaching en veel succes met je praktijk.

“Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en het gevoel dat ik mezelf nu beter ken dan voor de coaching.”

Syl – Ik heb de sessies heel prettig ervaren.

Dit komt vooral doordat ik het gevoel had, dat je met een open mind en zonder vooroordelen met mij aan de slag ging. Ook had je al snel door wat er echt aan de hand was, maar je ging geduldig met mij stap voor stap aan de slag. Ik heb daardoor veel nieuwe inzichten gekregen en het gevoel dat ik mezelf nu beter ken dan voor de coaching. Daarnaast was je flexibel qua tijd, wat heel fijn is voor het maken van een afspraak.


Ik zou iedereen jou aanraden.

“Als ik er al aan dacht sloeg ik dicht.”

Margot – Voor een project op mijn werk moest ik een presentatie geven.

Als ik er al aan dacht sloeg ik dicht. Ik kwam bij Jorien en al snel werd duidelijk waar dit vandaan kwam. Door het toepassen van EFT werd de angst steeds minder.

Na een maand durfde ik het aan om de presentatie te gaan doen en het ging goed, dank je hiervoor!