Ervaringen

Natasja

ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen. ik merkte al gauw dat ik me beter ging voelen, vooral het
werken met eft werkt snel. ik voelde me heel erg veilig en vertrouwd bij jorien.

Joyce

Voor een project op mijn werk moest ik een presentatie geven. als ik er al aan dacht sloeg ik dicht. ik kwam bij jorien en al snel werd duidelijk waar dit vandaan kwam. door het toepassen van eft werd de angst steeds minder.

“doordat ik emoties los mocht laten was dit zo’n opluchting, ik voelde me lichter na deze sessie”

Joyce – Tijdens de groep coaching in het bos heeft Jorien ons als groep van 6 deelnemers heel goed begeleid. Nadat we de creatieve opdracht hadden uitgevoerd, was er voldoende tijd om hierop te reflecteren. De veilige setting en de integere benadering maakte dat er bij mij emoties los kwamen. De loop meditatie maakte dat ik heerlijk ontspande en al mijn zintuigen weer op scherp zette. Het was een mooie coach sessie met verhelderende inzichten. Ik kan Jorien van harte aanbevelen.

“ik kreeg weer inzichten in mijn eigen proces.”

Kitty – Wat een magische ervaring. Jorien nam ons mee op een geleide stilte wandeling. Vertragen, verstillen. Wat een cadeau. Heel bewust stap voor stap, al je zintuigen gebruiken. Daardoor wordt je veel meer gewaar. Daarna kon ik een plek in de omgeving uitzoeken die er voor mij uitsprong.
Navoelen over het thema vertrouwen. Met 5 vragen die je in stilte voor jezelf beantwoord, neemt zij je mee door jouw proces. Het was magisch.ik merkte dingen op in de natuur waar ik normaal aan voorbij zou gaan. Wat een prachtige waardevolle ervaring, die mij nog lang bij zal blijven. Dank je wel.

“Ik kreeg weer rust in mijn hoofd.”

Heidi – Ik heb de ochtend als zeer prettig en rustgevend ervaren. Het was fijn om in de natuur te zijn en de opdracht gaf mij inzichten en vertrouwen om weer verder te gaan. Dank je voor je begeleiding.

“Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen.”

Natasja – Begin juni kwam ik via facebook in contact met Jorien en haar praktijk. Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen. Ik wist niet hoe ik daar zelf uit kon komen. Stap voor stap gingen we mijn gedachten die ik over mezelf had, aanpakken. Ik merkte al gauw dat ik me beter ging voelen, vooral het werken met EFT werkt snel. Ik voelde me heel erg veilig en vertrouwd bij Jorien.

Dank nogmaals voor de coaching en veel succes met je praktijk.

“Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en het gevoel dat ik mezelf nu beter ken dan voor de coaching.”

Syl – Ik heb de sessies heel prettig ervaren.

Dit komt vooral doordat ik het gevoel had, dat je met een open mind en zonder vooroordelen met mij aan de slag ging. Ook had je al snel door wat er echt aan de hand was, maar je ging geduldig met mij stap voor stap aan de slag. Ik heb daardoor veel nieuwe inzichten gekregen en het gevoel dat ik mezelf nu beter ken dan voor de coaching. Daarnaast was je flexibel qua tijd, wat heel fijn is voor het maken van een afspraak.


Ik zou iedereen jou aanraden.

“Ik stelde alles maar uit en liet me leiden door mijn angsten.”

Anne – Jorien leerde mij hoe ik hier stap voor stap verder uit kwam. Ik vond vooral de EFT werkwijze heel bijzonder. Ik merkte al na 4 sessies dat mijn grootste angst steeds minder werd.

Ik ging stap voor stap steeds meer durven en merkte ook dat ik me vrijer ging voelen.

“Als ik er al aan dacht sloeg ik dicht.”

Margot – Voor een project op mijn werk moest ik een presentatie geven.

Als ik er al aan dacht sloeg ik dicht. Ik kwam bij Jorien en al snel werd duidelijk waar dit vandaan kwam. Door het toepassen van EFT werd de angst steeds minder.

Na een maand durfde ik het aan om de presentatie te gaan doen en het ging goed, dank je hiervoor!