‘You are in Balance brengt je in beweging om het anders te doen

In maart 2024 stond er een prachtig artikel over in de Heemsteder/Bloemendaler krant. De rode draad van het artikel is: ‘Hoe kom je in beweging om het anders te doen’. Het artikel is online te lezen via: https://www.heemsteder.nl/news_hs/hs11-2024.pdf, maar hieronder kun je het op je gemak doorlezen. De tekst is geschreven door Joke van der Zee.

Krantenartikel tekst ‘‘You are in Balance’ brengt je in beweging om het anders te doen

Haarlem – Het kan ons allemaal overkomen: op een bepaald moment in je leven loop je vast. De oorzaken kunnen voor ieder verschillend zijn gemeenschappelijke factor is er vaak wel, de kwaliteit van je leven, je werk of je relatie verslechtert. Mensen die dit probleem ondervinden proberen het – na de eerste schrik – zelf op te lossen. ‘Kom, stel je niet aan, schouders eronder en gáán’. Of: ‘Even een paar weken rust en dan ben ik er weer’. Op deze manier spelen zij zelf voor dokter of therapeut en eigenlijk is dit uit een gedachte om gewend te zijn de touwtjes in handen te hebben. De touwtjes van ons eigen leven.

Mooie dingen in plaats van problemen

Intussen blijven de klachten als altijd maar moe zijn, heel emotioneel reageren, zelfs opgebrand voelen, in jezelf gekeerd zijn en geen geluk kunnen ervaren. Deze klachten kunnen vanuit je hoofd naar je lichaam uitstralen met alle ellende van dien. Tijd om de touwtjes uit handen te geven, want levensgeluk begint bij jezelf maar je hebt wel iemand nodig die je weer op weg helpt. Verandering is de clou. Anders (beter) omgaan met zaken die je zodanig uit balans hebben gebracht dat je niet meer verder kunt. En hulp is vaak zo dichtbij. Neem ‘You are in balance’, de praktijk van Jorien Waanders. Zij is ervaringsdeskundige voor wat betreft veranderingen doorvoeren in jezelf, zodat je weer energie hebt voor de mooie dingen in het leven in plaats van alles op te souperen aan problemen. Hoe mooi zou het zijn om weer helemaal in balans te komen…? Een opgeruimd hoofd, een fijnere relatie, een actiever seksleven.

Ook in Nieuwe Lente Heemstede

Jorien is transformatiecoach. Na een breed traject aan opleidingen geeft zij mensen die vastlopen weer vooruitzichten. Dit doet zij in haar praktijk te Haarlem (Bloemhofstraat 17) maar sinds kort ook in Heemstede, in Praktijk de Nieuwe Lente. Bovendien organiseert Jorien ook sessies in de natuur. Laagdrempelig, veilig, open en vertrouwd; in deze sfeer gaat Jorien samen met jou het gesprek aan om obstakels te overwinnen.

Contact? Maak een vrijblijvend kennismakingsgesprek via: https://calendly.com/jorienwaanders-coachingsafspraak/  of bel 06-44484584.

 

 

Investeer in je eigen welzijn en ontdek de kracht van zelfcompassie.

Neem vandaag nog contact met mij op om je aan te melden voor een van de trainingen.