Voluit leven vol zelfvertrouwen en meer genieten van seks!

Wanneer je klaar bent met die onzekerheid en geremdheid over jezelf ,maar voluit wilt leven, zonder angst of schaamte!

Ik gun jouw een leven waarin je vol vertrouwen mag en kan genieten van seksualiteit!

Je voelt je onzeker over jezelf, ooit ben je iets negatiefs over jezelf gaan geloven, hierdoor heeft jouw zelfvertrouwen een deuk gekregen.
Je wilt genieten van seks zonder schaamte of oordeel over jezelf.
Veilig voelen zonder angst voor afwijzing in bed en daarbuiten, echt voelen wat jij wilt!
Hormonale schommelingen hebben jouw vertrouwen en zin in seks verminderd, hoe kom je toch in balans?

Toch is het mogelijk om je weer sexy en zelfverzekerd te voelen vol zelfvertrouwen en weer te genieten van jouw seksualiteit met of zonder partner.

Met mijn programma ontdek je hoe je jouw zelfvertrouwen en jouw zin in seks vergroot.

Je ongeremd laten gaan zonder stemmetjes die zeggen dat hoort toch niet!

Jouw overtuigingen zoals gevoelens van schaamte, schuld of andere belemmerende gedachten over seksualiteit spelen geen rol meer voor je.

Je voelt je zelfvertrouwen groeien en ontdekt wat jij echt wilt.

Wanneer je in de spiegel kijkt, voel je je sexy en zelfverzekerd.

Dat boek leg je eens naast je neer, je voelt dat je zin in seks met je partner er  weer is.

Laat je die rem van controle of schaamte los, je mag en kan genieten.

Ga je je veilig voelen in je seksualiteit, zonder angst waardoor je echt mag en kan genieten.

Hoe ga je om met de hormonale klachten die jouw zin in seks kunnen verminderen?

 

Seksualiteit is de basis waaruit je bent ontstaan. Toch merk ik dat het nog steeds een beladen onderwerp kan zijn. Dat wat jou ooit is verteld over seksualiteit kunnen ook gevoelens van geremdheid of schaamte geven:”dat hoort niet of dat mag niet”.

Maar ook onverwerkte trauma’s kunnen nog steeds een rol spelen in je leven, waardoor jij je niet veilig voelt.

Wil je de barrières doorbreken die je weerhouden om met zelfvertrouwen te genieten van seks?

In mijn programma gaan we diepgewortelde remmingen en overtuigingen aanpakken, zodat je ontdekt hoe je voluit gaat leven en kan genieten van jouw seksualiteit.

Seksualiteit is zo’n sterke bron van kracht, wanneer je ontdekt hoe je dit op de juiste manier kan gebruiken voor jezelf, heeft dit invloed op alle aspecten van je leven:

Je eigenwaarde gaat omhoog.

Je krijgt weer een liefdevolle relatie met je eigen lichaam, waardoor je weer open staat voor aanraking.

Je voelt je vitaler en krachtiger, in werk en relatie met anderen.

Je overgangsklachten verminderen.

Je gaat je sexy en zelfverzekerd voelen, waardoor je weer gaat stralen!

Wat houdt het traject in?

5 keer een 1 op 1 sessie waarin we samen een deep dive maken in jouw transformatie, hierin maak je grote sprongen voor de rest van je leven!

Je krijgt toegang tot de online cursus van Vallei Orgasme, deze cursus is voor je hele leven.

Een cursus waarin je ontdekt hoe je jouw seksualiteit kan trainen

8 lessen met theorie en oefeningen waar je levenslang toegang tot hebt

Hier hebben we 3 keer een Q en A online over, voor al jouw vragen die je hebt.

Alle blokkades en belemmeringen die je over jezelf hebt en over seksualiteit, worden in de 1 op 1 sessies weggenomen.

Jij gaat ontdekken hoe je een bron van kracht wordt!

Wat is de investering?

Nu 947 incl btw

Ja ik wil dit

Geef jezelf dit cadeau, want het transformeert jouw leven. Seksualiteit is de bron waar we uit zijn voortgekomen, wanneer dit weer stroomt bij je, voel je dat je leeft vol vertrouwen en liefde!

Hoe dan?

Ik ben expert als Vallei Coach bij Vallei Orgasme. Dit is een levensweg hoe je je seksualiteit kan laten stromen waardoor je je vitaler en energieker voelt, meer zin in seks hebt en een liefdevolle relatie met jezelf, waardoor je gaat stralen en je levenslust bloeit.

De online training die je bij mij kan aanschaffen, ga jij zelf trainen op een liefdevolle manier. De begeleiding en de vragen die jij hebt, bespreken we in een 1 op 1 setting.  De training bestaat uit huiswerk, waarbij jij jezelf leert beminnen en verken je opnieuw jouw seksualiteit. Dit is wat jij helemaal zelf doet in je eigen tijd.

De begeleiding met mij gaat om hoe je diepgewortelde remmingen en blokkades neutraal maakt.

Je ontdekt hoe je gedachten, die jou niet meer helpen, kan en mag loslaten. Je gaat je letterlijk bevrijden van de hardnekkige triggers en emoties. Je ontdekt hoe je speelser en liefdevoller wordt naar jezelf, waardoor je zelfvertrouwen groeit en je weer kan genieten.

Doe je mee?

Ik gun jou een leven waarin je ontdekt dat je weer kan en mag genieten van je eigen seksualiteit,  waardoor je je krachtiger voelt, gaat stralen en meer energie krijgt.

1-op-1 sessie

in overleg

Buiten, in mijn praktijk of online  

€947

 ge zoalsc,Waarom bij mij?

Op 44 jarige leeftijd liep ik vast. Ik werkte toen als Purser bij de KLM en vliegen en mijn werk vond ik heerlijk.

Maar ik had langzamerhand negatieve gedachten over mezelf gekregen, die steeds meer aanwezig waren. Ik wilde alles goed doen, als moeder van 2 dochters en als partner. Maar steeds vaker kwam die kritische stem omhoog waardoor ik onzekerder werd en niet meer kon genieten.

Uiteindelijk was die boog zo strak, ik deed alles onder spanning die ik mezelf had opgelegd, ik kon alleen maar slapen en huilen, waardoor ik niet meer kon werken.

Ik kwam toen terecht bij een Coach die mij begeleidde om die negatieve gedachtestroom om te zetten en weer mijn zelfvertrouwen te laten groeien.

Dit heeft mij zeker geholpen en ik leerde hoe je die negatieve triggers om kan zetten en dat je niet je gedachten bent. Vooral door de werking met EFT Emotional Freedom Techniques ontdekte ik hoe snel je je angsten, blokkades en overtuigingen opheft.

Na 4 maanden kon ik weer aan het werk en ik ben toen verschillende coach en counseling opleidingen gaan volgen en ook EFT.

Via een kennis kwam ik in contact met Vallei Orgasme. Ik was er altijd al van overtuigd dat er meer moest zijn op het gebied van seksualiteit. Na de lezing die ik toen had bezocht, schafte ik gelijk de online training aan. Ik liep toen ook richting de overgang waardoor mijn zin in seks minder werd en ik last kreeg van opvliegers en mijn figuur veranderde.

Toen ik dit ging trainen ontdekte ik dat mijn energie omhoog ging, mijn onregelmatige menstruatie stopte en opvliegers bleven weg en heel mooi mijn zin in seks kwam terug.

Het gaf mij zoveel energie en seksuele drive, waardoor ik me heel goed ging voelen, dat ik besloot om Vallei Coach te worden om hierin ook andere vrouwen zoals jij, te kunnen begeleiden.

Daarnaast ben ik als Coach/Counselor gespecialiseerd om hardnekkige overtuigingen of angsten te transformeren naar positieve gevoelens, waardoor je rust, zelfvertrouwen en vrijheid in je hoofd krijgt.

Veelgestelde vragen

Kan ik de online cursus van Vallei bij jou aanschaffen?

Ja dat kan, dan betaal je geen 247 euro maar 197 euro inclusief btw.

Waarom zou ik daarnaast een coachtraject volgen?

Wanneer je alleen start met de online cursus,is het best wel een grote stap om gelijk aan de slag te gaan met zelfbeminning. Vooral wanneer er nog angst, trauma of weerstand op seksualiteit zit. Dan is het fijn om eerst aan de slag te gaan met jouw innerlijke belemmeringen, waardoor je dan voelt dat je er helemaal klaar voor bent.

Kan ik ook alleen de coaching sessies doen?

Ook dat is mogelijk, je weet zelf wanneer je er wel of niet klaar voor bent om ook het online programma te volgen.

Dan kost het 650 incl btw, dit omdat het programma en de 3 keer Q en A er niet bij zit.

 

Waaruit bestaat het online programma?

8 lessen met theorie, huiswerk en oefeningen Chi Kungs en oefeningen voor emotionele balans en daarnaast huiswerk wat bestaat uit geleide zelfbeminning, wat je zelf doet in je slaapkamer.

Hoe lang duurt het?

Het programma is levens lang en je kan het doen op je eigen tempo, je krijgt elke 2 weken een nieuwe les.

Hoeveel tijd ben ik kwijt met het online programma?

Het huiswerk bestaat uit 3 keer per week een kwartier, daarnaast heb je de theorie die je kan beluisteren en die is 1-2 uur per 2 weken.

Zijn de coachingsessies gelijk met het online programma?

Ik kijk wat bij jou past, wanneer je er al aan toe bent dan is het fijn om gelijk het programma aan te schaffen, maar dit gaat altijd in overleg.

 

Samenvattend: Een coachtraject met het Vallei Online programma kost dan: 947, inclusief btw

Hoe ervaren anderen de coaching

Natasja

ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen. ik merkte al gauw dat ik me beter ging voelen, vooral hetwerken met eft werkt snel. ik voelde me heel erg veilig en vertrouwd bij jorien.

Joyce

Voor een project op mijn werk moest ik een presentatie geven. als ik er al aan dacht sloeg ik dicht. ik kwam bij jorien en al snel werd duidelijk waar dit vandaan kwam. door het toepassen van eft werd de angst steeds minder.

“doordat ik emoties los mocht laten was dit zo’n opluchting, ik voelde me lichter na deze sessie”

Joyce – Tijdens de groep coaching in het bos heeft Jorien ons als groep van 6 deelnemers heel goed begeleid. Nadat we de creatieve opdracht hadden uitgevoerd, was er voldoende tijd om hierop te reflecteren. De veilige setting en de integere benadering maakte dat er...

“ik kreeg weer inzichten in mijn eigen proces.”

Kitty - Wat een magische ervaring. Jorien nam ons mee op een geleide stilte wandeling. Vertragen, verstillen. Wat een cadeau. Heel bewust stap voor stap, al je zintuigen gebruiken. Daardoor wordt je veel meer gewaar. Daarna kon ik een plek in de omgeving uitzoeken die...

“Door deze sessie kreeg ik weer vertrouwen in mezelf”

Jeroen - Je bent een fijne coach die veiligheid  en een fijne sfeer weet te creëren. Ik nam goede inzichten mee naar huis over mezelf, waarmee ik aan de slag kan.

“Ik ontdekte het speelse in mij, wat ik eigenlijk helemaal was kwijtgeraakt.”

Yvonne - Wat een fijne middag was dit en wat leuk om dit te doen. Ik ontdekte het speelse in mij, wat ik eigenlijk helemaal was kwijtgeraakt, hiervan werd ik erg blij. Dank je wel hiervoor.

“Ik kreeg weer rust in mijn hoofd.”

Heidi - Ik heb de ochtend als zeer prettig en rustgevend ervaren. Het was fijn om in de natuur te zijn en de opdracht gaf mij inzichten en vertrouwen om weer verder te gaan. Dank je voor je begeleiding.

“Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen.”

Natasja - Begin juni kwam ik via facebook in contact met Jorien en haar praktijk. Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen. Ik wist niet hoe ik daar zelf uit kon komen. Stap voor stap gingen we mijn gedachten die ik over mezelf had, aanpakken. Ik...

“ik leerde om liever naar mezelf te kijken, zonder die kritische stem.”

Annemarie - Mindfullness en Zelfcompassie Leerzame middag gehad! Goed om eens stil te staan bij jezelf en bewust te worden van je eigen doen en denken en hiervoor handvatten te krijgen. Super, dank je wel.

“Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen en het gevoel dat ik mezelf nu beter ken dan voor de coaching.”

Syl - Ik heb de sessies heel prettig ervaren. Dit komt vooral doordat ik het gevoel had, dat je met een open mind en zonder vooroordelen met mij aan de slag ging. Ook had je al snel door wat er echt aan de hand was, maar je ging geduldig met mij stap voor stap aan de...
Wil jij alles weten over de ervaringen van andere cliënten, kijk dan bij ervaring voor het hele verhaal en nog meer ervaringen van anderen.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen, vraag dan een geheel vrijblijvend intake gesprek aan.

Neem contact met mij op voor meer  informatie

12 + 5 =