wie ben ik?

Jorien Waanders – Jouw Transformatiecoach!

Ik ben Jorien Waanders, en ik ben er voor jou om je te begeleiden op jouw reis naar persoonlijke groei en transformatie. Als transformatiecoach en voormalig purser, ben ik gepassioneerd door het begrijpen van mensen en het leggen van waardevolle verbindingen.

Over mij

Als purser heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in het begrijpen van diverse persoonlijkheden en behoeften, wat mij een scherp inzicht heeft gegeven in de kracht van effectieve communicatie. Deze ervaring heeft mijn overtuiging versterkt dat ieder mens uniek is, met zijn/haar eigen verhaal en potentieel.

Mensenkennis

Mijn expertise in mensenkennis stelt me in staat snel een dieper begrip te krijgen van wie jij bent, wat je drijft en waar je naartoe wilt. Ik geloof dat het fundament van elke transformatie begint met zelfkennis en bewustzijn.

Samen een “klik”

Een van mijn sterke punten is mijn vermogen om snel en oprecht contact te maken. Door een veilige en ondersteunende ruimte te creëren, moedig ik openheid aan, waardoor we samen kunnen werken aan jouw persoonlijke doelen.

Alles heeft een reden

Ik ben ervan overtuigd dat alles in het leven een reden heeft, zelfs de uitdagingen en obstakels. Samen zullen we deze inzichten gebruiken om groei te stimuleren en positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Of je nu op zoek bent naar helderheid in je carrière, verbetering van persoonlijke relaties, stressbeheersing of algemeen welzijn, ik ben er om je te ondersteunen en te begeleiden.

Laat ons samen ontdekken wat voor jou mogelijk is en hoe we jouw volledige potentieel kunnen ontketenen. Neem vandaag nog contact op, en laten we beginnen aan jouw reis van zelfontdekking en groei!

Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke reis van purser naar coach en hoe ik mezelf weer terug vond?