Voluit leven met de handrem eraf vol zelfvertrouwen en levenslust!

Wanneer je klaar bent met die onzekerheid en geremdheid over jezelf ,maar voluit wilt leven, zonder angst of schaamte!

 

Je voelt je onzeker over jezelf, ooit ben je iets negatiefs over jezelf gaan geloven, hierdoor heeft jouw zelfvertrouwen een deuk gekregen.
Je kan meer zelfvertrouwen gebruiken in bed en genieten van seks zonder schaamte of oordeel over jezelf.
Duidelijk voelen en zeggen wat jouw grenzen zijn, zonder angst voor afwijzing , echt voelen wat jij wilt!
Hormonale schommelingen hebben jouw eigenwaarde en zin in seks verminderd, hoe kom je toch in balans?

Met mijn programma ontdek je hoe je jouw eigenwaarde, bewustwording en zelfvertrouwen vergroot.

Kan jij je ongeremd laten gaan zonder stemmetjes die zeggen dat hoort toch niet!

Jouw overtuigingen zoals gevoelens van schaamte, schuld of andere belemmerende gedachten over seksualiteit spelen na deze training geen rol meer voor je. Je voelt je zelfvertrouwen groeien en ontdekt wat jij echt wilt. Wanneer je in de spiegel kijkt, voel je je sexy en zelfverzekerd. Je voelt dat je gaat bruisen, jouw vitaliteit en levenslust is gegroeid, hiermee ook jouw zin in seks,

Laat de rem van controle of schaamte los, je mag en kan genieten.

Ga je veilig voelen in je seksualiteit, zonder angst waardoor je echt mag en kan genieten.

 

1-op-1 sessie

In overleg

Buiten, in mijn praktijk of online  

€ 947 inclusief online training

Hoe ga je om met de hormonale klachten die jouw zin in seks kunnen verminderen?

Seksualiteit is de basis waaruit je bent ontstaan. Toch merk ik dat het nog steeds een beladen onderwerp kan zijn. Dat wat jou ooit is verteld over seksualiteit kunnen ook gevoelens van geremdheid of schaamte geven: ‘dat hoort niet of dat mag niet’. Maar ook onverwerkte trauma’s kunnen nog steeds een rol spelen in je leven, waardoor jij je niet veilig voelt.

Wil je de barrières doorbreken die je weerhouden jou zelfvertrouwen te laten groeien en jouw seksuele energie?

In mijn programma gaan we diepgewortelde remmingen en overtuigingen aanpakken, zodat je ontdekt hoe je voluit gaat leven en hoe jij je krachtig voelt wanneer jij je seksuele energie gaat ervaren. Seksualiteit is zo’n sterke bron van kracht, wanneer je ontdekt hoe je dit op de juiste manier kan gebruiken voor jezelf, heeft dit invloed op alle aspecten van je leven:

  • Je eigenwaarde gaat omhoog;
  • Weer een liefdevolle relatie met je eigen lichaam, waardoor je weer open staat voor aanraking;
  • Je voelt je vitaler en krachtiger, in werk en relatie met anderen;
  • Overgangsklachten verminderen;
  • Voel je weer sexy en zelfverzekerd, je gaat weer gaat stralen!

Wat houdt seksualiteit coaching traject in?

  • We hebben 5 keer een 1 op 1 sessie waarin we samen een ‘deep dive’ maken in jouw transformatie, hierin maak je grote sprongen voor de rest van je leven!
  • Je krijgt toegang tot de online cursus van Vallei Orgasme, deze cursus is voor je hele leven;

Vallei training

Is een cursus waarin je ontdekt hoe je jouw seksualiteit kunt trainen, in 8 lessen met theorie en oefeningen waar je levenslang toegang tot hebt.

Hier hebben we 3 keer een Q&A online over, je kunt hier alle vragen stellen die je hebt.

Alle blokkades en belemmeringen die je over jezelf hebt en over seksualiteit, worden in de 1 op 1 sessies weggenomen.

Jij gaat ontdekken hoe je een bron van kracht wordt!

Wat is de investering?

Nu € 947 incl btw

Geef jezelf dit cadeau, want het transformeert jouw leven. Seksualiteit is de bron waar we uit zijn voortgekomen, wanneer dit weer stroomt bij je, voel je dat je leeft vol vertrouwen en liefde!

Hoe dan?

Ik ben expert als Vallei Coach bij Vallei Orgasme. Dit is een levensweg hoe je je seksualiteit kan laten stromen waardoor je je vitaler en energieker voelt, meer zin in seks hebt en een liefdevolle relatie met jezelf, waardoor je gaat stralen en je levenslust bloeit.

Online Vallei training

Tijdens de online training, die je bij mij kunt aanschaffen, ga jij zelf trainen op een liefdevolle manier. De begeleiding en de vragen die jij hebt, bespreken we in een 1 op 1 setting.  De training bestaat uit huiswerk, waarbij jij jezelf leert beminnen en verken je opnieuw jouw seksualiteit. Dit is wat jij helemaal zelf doet in je eigen tijd.

Persoonlijke begeleiding

De begeleiding met mij gaat om hoe je diepgewortelde remmingen en blokkades neutraal maakt. Je ontdekt hoe je gedachten, die jou niet meer helpen, kan en mag loslaten. Je gaat je letterlijk bevrijden van de hardnekkige triggers en emoties. Je ontdekt hoe je speelser en liefdevoller wordt naar jezelf, waardoor je zelfvertrouwen groeit en je weer kan genieten.

Doe je mee?

Ik gun jou een leven waarin je ontdekt dat je weer kan en mag genieten van je eigen seksualiteit,  waardoor je je krachtiger voelt, gaat stralen en meer energie krijgt.

Hoe ervaren anderen de coaching

Workshop ‘Van zelfkritiek naar acceptatie’

Ben jij een ondernemende of leidinggevende vrouw die het lastig vindt wat anderen zeggen of denken van haar? Vind je het moeilijk om voor jezelf te kiezen of stel je steeds maar uit en houdt perfectionisme je in de greep? Veel piekeren, angst om niet goed genoeg te...

Natasja

ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen. ik merkte al gauw dat ik me beter ging voelen, vooral hetwerken met eft werkt snel. ik voelde me heel erg veilig en vertrouwd bij jorien.

Joyce

Voor een project op mijn werk moest ik een presentatie geven. als ik er al aan dacht sloeg ik dicht. ik kwam bij jorien en al snel werd duidelijk waar dit vandaan kwam. door het toepassen van eft werd de angst steeds minder.

“doordat ik emoties los mocht laten was dit zo’n opluchting, ik voelde me lichter na deze sessie”

Joyce – Tijdens de groep coaching in het bos heeft Jorien ons als groep van 6 deelnemers heel goed begeleid. Nadat we de creatieve opdracht hadden uitgevoerd, was er voldoende tijd om hierop te reflecteren. De veilige setting en de integere benadering maakte dat er...

“ik kreeg weer inzichten in mijn eigen proces.”

Kitty - Wat een magische ervaring. Jorien nam ons mee op een geleide stilte wandeling. Vertragen, verstillen. Wat een cadeau. Heel bewust stap voor stap, al je zintuigen gebruiken. Daardoor wordt je veel meer gewaar. Daarna kon ik een plek in de omgeving uitzoeken die...

“Door deze sessie kreeg ik weer vertrouwen in mezelf”

Jeroen - Je bent een fijne coach die veiligheid  en een fijne sfeer weet te creëren. Ik nam goede inzichten mee naar huis over mezelf, waarmee ik aan de slag kan.

“Ik ontdekte het speelse in mij, wat ik eigenlijk helemaal was kwijtgeraakt.”

Yvonne - Wat een fijne middag was dit en wat leuk om dit te doen. Ik ontdekte het speelse in mij, wat ik eigenlijk helemaal was kwijtgeraakt, hiervan werd ik erg blij. Dank je wel hiervoor.

“Ik kreeg weer rust in mijn hoofd.”

Heidi - Ik heb de ochtend als zeer prettig en rustgevend ervaren. Het was fijn om in de natuur te zijn en de opdracht gaf mij inzichten en vertrouwen om weer verder te gaan. Dank je voor je begeleiding.

“Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen.”

Natasja - Begin juni kwam ik via facebook in contact met Jorien en haar praktijk. Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen. Ik wist niet hoe ik daar zelf uit kon komen. Stap voor stap gingen we mijn gedachten die ik over mezelf had, aanpakken. Ik...

“ik leerde om liever naar mezelf te kijken, zonder die kritische stem.”

Annemarie - Mindfullness en Zelfcompassie Leerzame middag gehad! Goed om eens stil te staan bij jezelf en bewust te worden van je eigen doen en denken en hiervoor handvatten te krijgen. Super, dank je wel.
Wil jij alles weten over de ervaringen van andere cliënten, kijk dan bij ervaring voor het hele verhaal en nog meer ervaringen van anderen. Ben je benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen, vraag dan een geheel vrijblijvend intake gesprek aan.

Neem contact met mij op voor meer  informatie

12 + 10 =