De 1-op-1 seksualiteit wandeling bieden een unieke en ondersteunende manier om te praten over seksualiteit. Speciaal ontworpen voor degenen die het lastig vinden om erover te praten vanwege gevoelens van schaamte. De wandelingen bieden een veilige en vertrouwelijke omgeving waarin je op je eigen tempo en gemak kunt praten over seksualiteit.

Waarom een wandeling?

Wandelen in de natuur kan een kalmerend effect hebben en maakt het gemakkelijker om openhartige gesprekken te voeren. Tijdens onze 1-op-1 seksualiteit wandeling kun je genieten van de rustige omgeving, weg van mogelijke afleidingen. Terwijl je tegelijkertijd de ruimte hebt om je gedachten en gevoelens te delen.

Jorien is getraind in het omgaan met gevoelige onderwerpen en gaat je ondersteunen zonder oordeel. Zij begrijpt dat praten over seksualiteit soms moeilijk kan zijn, het streven is altijd om een ontspannen en respectvolle sfeer te creëren waarin je je vrij kunt uiten.

Relaties, intimiteit en seksuele gezondheid

Of je nu vragen hebt over relaties, intimiteit, seksuele gezondheid of iets anders, de wandelingen bieden een informele setting waarin je je comfortabel kunt voelen om je gedachten en zorgen te delen. Samen werken we aan het overwinnen van eventuele belemmeringen en het bevorderen van een gezond begrip van seksualiteit.

Meer info over de seksualiteit wandeling

Neem contact met ons op om een 1-op-1 seksualiteit wandeling te plannen. We staan klaar om naar je te luisteren en je te ondersteunen op je reis naar een open en gezond seksuele leven.