FAQ

Natuurlijk mag je al jouw persoonlijke vragen aan mij stellen! De meest gestelde vragen kun je hier alvast vinden.

Wat is You are in Balance?

You are in Balance ondersteunt jou bij het bereiken van positieve en blijvende veranderingen in verschillende aspecten van je leven. De focus ligt op persoonlijke groei, welzijn, en het overwinnen van obstakels om een vervullend leven te leiden.

Hoe neem ik contact op met You are in Balance?

Je kunt mailen naar info@youareinbalance.nl Ben je niet zo’n schrijver, dan kun je ook bellen naar 06 44 48 45 84

Wat kost een 1 op 1 coaching traject?

De kosten voor een coachingtraject bij You are in Balance kost € 760,–. Hierin zit een kennismakingsgesprek en 6 sessien van 1 uur.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Natuurlijk kan dat! Je kunt, op verzoek, in 2 termijnen betalen.

Wordt coaching vergoed door mijn werkgever?

Dat is afhankelijk van je werkgever en in veel gevallen wordt een coachingtraject via het Vitaliteitsbudget vergoed. Als je hier vragen over hebt, dan bespreken we dit vooraf.

Kunnen we ook buiten een sessie doen?

Ik werk in mijn praktijk in Haarlem en wanneer je het fijn vindt, plan ik een ook vaak een buitensessie in het bos.

Kan coaching ook online?

Wanneer reizen een probleem voor je is, dan is online coaching ook mogelijk.

Krijg ik huiswerk mee?

Je krijgt oefeningen en opdrachten mee en extra een terugkomsessie van een uur na zo’n 6 weken na je laatste sessie.

Waarom kiezen voor You are in Balance?

Dit is iets wat je zelf moet ervaren. Ik kan vertellen wat ik doe maar ik denk dat het belangrijkste is, het gevoel wat ik jou kan geven over jezelf, na je coachingsessies. Daarnaast ben ik heel toegankelijk en vind ik het heel  belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt bij mij.

Het is in het begin best spannend om met iemand die je nog niet kent, jouw probleem of hulpvraag te delen.

Humor, puur jezelf kunnen zijn en coachen op basis van gelijkwaardigheid dat is voor mij heel belangrijk.

Kan ik de online cursus van Vallei bij jou aanschaffen?

Ja dat kan, dan betaal je geen 247 euro maar 197 euro inclusief btw.

Waarom zou ik naast vallei training een coach traject volgen?

Wanneer je alleen start met de online cursus,is het best wel een grote stap om gelijk aan de slag te gaan met zelfbeminning. Met mijn coachtraject pakken we de mentale klachten aan die jou weerhouden om voluit jezelf te zijn vol vertrouwen. Ook wanneer er angst, schaamte of een ander belemmerend gevoel anders op seksualiteit zit. Dan voel je ook wanneer je klaar bent om met de online training te starten.

Kan ik ook alleen de coaching sessies doen?

Ook dat is mogelijk, je weet zelf wanneer je er wel of niet klaar voor bent om ook het online Vallei programma te volgen.

Alle vragen mag je aan mij stellen!