Vol vertrouwen in de overgang

Ik hoor je denken:” dit klopt niet”, want zeg nou eerlijk, de overgang voelt alles behalve sexy en het laatste waar je dan aan denkt, is seks! Het is een lastige tijd veroorzaakt door de verandering van je hormoon huishouding. Maar neem van mij aan; vol vertrouwen in de overgang is mogelijk!

Verandering in je lichaam

Je lichaam verandert en op emotioneel gebied gebeurt er veel, ’s nachts lig je wakker, je moet 10 keer plassen en overdag ben je niet vooruit te branden. Daarbij krijg je minder zin in seks en je voelt je meer geprikkeld.

Je denkt alleen maar……Laat me met Rust!

Het liefst ga je in een eigen hut zitten en je voelt je totaal niet sexy meer. Tja en dan? ………….Ga je wachten tot die jaren voorbij zijn? Hoe houd je het spannend in bed, terwijl de zweetdruppels over je lijf druppelen met de zoveelste opvlieger? Pillen slikken, hormonen of aan de glijmiddelen?

Hoe gaan andere vrouwen hiermee om?

vertrouwen in de overgang

Train jouw sexualiteit

In de Happinez van april staat een artikel over de training van het Vallei Orgasme, dit is een verzamelnaam van verschillende orgasmes. Hiermee leer je hoe je zelf je seksuele vonk kunt aanzetten. Het is eeuwenoude kennis van de Taoisten die weten, dat seksualiteit je bron van kracht is. Door je seksualiteit te trainen en leert te stromen door je lichaam, wordt je vitaler, krijg je meer levenslust, energie en seksuele zin.

Je gaat erover lezen op de site en je brein kan 2 dingen bedenken:

Krijg weer zin 

Denk je na het lezen van bovenstaande: ” Ik wil dit proberen en zien wat het mij brengt”.

Koop de online training, een 8 weekse training waarin je iedere 2 weken een les krijgt opgestuurd. In het begin merk je nog weinig en je hebt zoiets van…is dit het nu? Maar goed je gaat door; 3 keer per week huiswerk, wat bestaat uit ongeveer15 minuten zelfbeminnning. Chi kungs om afvalstoffen te verwijderen en je merkt dat dat jou een goed gevoel geeft.

Theorie en waarin alles wordt uitgelegd door andere vrouwen

Het mooiste is, dat wanneer je je eigen seksualiteit gaat trainen, je je veel lekkerder in je vel gaat voelen. Je straalt dit uit en je krijgt meer zin in seks. Je levenslust en energie gaat omhoog. 

Vol vertrouwen in de overgang

Je overgangsklachten worden minder en……..je ontdekt de seksuele tijgerin in jezelf!  Dus mocht je denken dit kan ik wel gebruiken, geef je op voor deze mooie training waar je je leven lang wat aan hebt.

Ik ben zelf coach bij Vallei online om meer vrouwen te mogen begeleiden in het pad van seksuele ontwikkeling.

Korting van € 50,–

Wil je meer weten of een korting van € 50 euro op deze cursus ontvangen? Stuur gerust een mailtje naar info@youareinbalance.com

 

Vraag hier mijn mini-training

Sterk door de overgang‘ aan.

Wat ontdek je:
E

Inzichten in wat jou tegenhoudt om te leven zoals jij dat wilt

E

Inzichten in waar je zelfvertrouwen nog een boost kan gebruiken

E

Een oefening om weer rust te krijgen in je hoofd

E

Een stukje zelfacceptatie