Werkwijze

Coaching en counseling helpt jou om het leven weer lichter te maken. Om vrij te zijn van de blokkades en belemmeringen die jou nu tegenhouden om te zijn wie je bent of wilt zijn. Om weer volop in je eigen kracht te kunnen staan. Dan kan zijn omdat:

  • je (tijdelijk) verminderd zelfvertrouwen hebt
  • je tegen een burn-out aanzit
  • jouw angsten jouw vrijheid belemmeren
  • je tegen emotieschommelingen aanloopt
  • je even niet meer weet wat je met jezelf aan moet

Intake

Om te beginnen ontvang je een intakeformulier. Hierop staan een aantal vragen die je per e-mail kan beantwoorden zodat ik een beter beeld heb van wat jij nodig hebt. In een gesprek van ongeveer 45 minuten bespreken we dit en kijken we welke methode het beste bij je past en waar jij je het prettigst bij voelt.

Het intakegesprek is volledig vrijblijvend, indien je verder gaat met de coaching. Wil je na het intakegesprek toch liever een andere weg inslaan, dan reken ik daar een bedrag ad. €55,00 voor.


Coaching

Coaching/counseling is een laagdrempelige vorm van hulpverlening, die bij allerlei problemen zowel in werk- als privésituaties zorgt voor inzicht. Hierdoor krijg je je balans weer terug. Het doel is om samen met jou je kracht en zelfvertrouwen terug te vinden zodat je vrij van belemmeringen en blokkades positiever in het leven staat! Om mijn coachingsessies zo effectief mogelijk te laten zijn, geef ik jou de tools van EFT, RET en NLP.


Wat is EFT?

EFT staat voor “Emotional Freedom Techniques.” Het is een effectieve en veelvuldig bewezen methode om vrij te worden van belemmeringen en blokkades. Met EFT kan je angsten overwinnen, emotie's neutraliseren en zelfs jeugdtrauma’s oplossen.

Ook voor het oplossen van emotieschommelingen zoals bij de overgang vaak het geval is, neerslachtigheid en onzekerheid werkt EFT krachtig en effectief.

Zowel EFT als EMDR zijn in de jaren ’90 ontstaan. Toch heeft EMDR een populairdere plaats in de counselingwereld gekregen dan EFT. De verschillen en de overeenkomsten lees je in mijn blog.


Hoe werkt EFT?

De acupressuurpunten zijn verbonden met de meridianen. Hier wordt op geklopt terwijl jij je focust op het probleem. Je zit in je emotie en door de bekloppingen laat je het verstoorde energiesysteem weer in balans komen. Negatieve emoties zijn ontstaan door een verstoring in het energiesysteem. Dit kan te maken hebben met een herinnering of een ervaring. De herinnering blijft maar de bijbehorende emotie wordt door EFT geneutraliseerd of zelfs verminderd. Hierdoor leer je los te laten wat je niet wilt en te focussen op wat je wel wil. Je hoeft hierdoor geen lange sessies te ondergaan want je kan, als je ervoor openstelt al vrij snel tot de kern komen.

Meer informatie: https://eftnederland.nl

You are in balance

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jorien Waanders | Adelaarstraat 10 | Badhoevedorp

KVK: 65219937 | Ingeschreven bij Gcoach

Login