Werkwijze

Coaching en counseling helpt jou om het leven weer lichter te maken. Om vrij te zijn van de blokkades en belemmeringen die jou nu tegenhouden om te zijn wie je bent of wilt zijn. Om weer volop in je eigen kracht te kunnen staan. Dan kan zijn omdat:

 • je (tijdelijk) verminderd zelfvertrouwen hebt
 • je tegen een burn-out aanzit
 • jouw angsten jouw vrijheid belemmeren
 • je door de overgang last hebt van emotieschommelingen 
 • je bang bent dat het je niet lukt of angst hebt om te falen
 • je last hebt van overmatig piekeren

Hoe kun je nu van onzekerheid en angst naar "Goed zijn zoals je bent" gaan?

STAPPENPLAN

 1. Eerst werken we uit waar bij jou het pijnpunt zit (is het de angst bv faalangst, of is het meer de overtuiging en zelfbeeld)
 2. Vervolgens gaan we concreet kijken naar welke behoefte er bij jou spelen? Bv aardig gevonden willen worden?
 3. Met EFT gaan we de angst en gedachten neutraliseren (zie EFT universe.com)
 4. Met Mindfullness kan je de gedachten onderzoeken, klopt het wat ik denk?
 5. Toepassen van EFT en Mindfullness in je dagelijks leven
 6. Zelfcompassie en zelfliefde, wanneer je dit meer leert te voelen bij jezelf, hoe minder je dit bij een ander hoeft te halen
 7. Je gaat weer ervaren hoe je in je kracht komt vol levenslust, energie en zelfvertrouwen

Intake

Om te beginnen doen we een intake. Dit kan een gesprek zijn van zo'n 25 minuten.

Het intakegesprek is volledig vrijblijvend, indien je verder gaat met de coaching. Wil je na het intakegesprek toch liever een andere weg inslaan, dan reken ik daar een bedrag  €35,00 voor.

Coaching

Coaching/counseling is een laagdrempelige vorm van hulpverlening, die bij allerlei problemen zowel in werk- als privésituaties zorgt voor inzicht. Hierdoor krijg je je balans weer terug. Het doel is om samen met jou je kracht en zelfvertrouwen terug te vinden zodat je vrij van belemmeringen en blokkades positiever in het leven staat!

Doordat ik veel werk met EFT, dit is een vrij krachtige tool, zal je al snel verbetering merken.

Wat is EFT?

EFT staat voor “Emotional Freedom Techniques.” Het is een effectieve en veelvuldig bewezen methode om vrij te worden van belemmeringen en blokkades. Met EFT kan je angsten overwinnen, emotie's neutraliseren en zelfs jeugdtrauma’s oplossen.

Ook voor het oplossen van emotieschommelingen zoals bij de overgang vaak het geval is, neerslachtigheid en onzekerheid werkt EFT krachtig en effectief.

Zowel EFT als EMDR zijn in de jaren ’90 ontstaan. De verschillen en de overeenkomsten lees je in mijn blog.

Hoe werkt EFT?

De acupressuurpunten zijn verbonden met de meridianen. Hier wordt op geklopt terwijl jij je focust op het probleem. Je zit in je emotie en door de bekloppingen laat je het verstoorde energiesysteem weer in balans komen. Negatieve emoties zijn ontstaan door een verstoring in het energiesysteem. Dit kan te maken hebben met een herinnering of een ervaring. De herinnering blijft maar de bijbehorende emotie wordt door EFT geneutraliseerd of zelfs verminderd. Hierdoor leer je los te laten wat je niet wilt en te focussen op wat je wel wil. Je hoeft hierdoor geen lange sessies te ondergaan want je kan, als je ervoor openstelt al vrij snel tot de kern komen.

Meer informatie: https://eftnederland.nl

Ontvang gratis 5 tips voor meer zelfvertrouwen

Klik hier

Referenties

EFT bij vliegangst

Het vliegen is heel goed gegaan, het is een heel lekkere week geweest op Corfu (alleen mooi weer en ong. 29 graden). Toen het vliegtuig loskwam op schiphol gaf het even een whoaa moment, maar verder vond ik het gewoon hartstikke leuk, we gaan nu sparen voor Zuid-Afrika. Dank nogmaals voor de coaching en veel succes met je praktijk.

Robert-Jan

Voor een project op mijn werk moest ik een presentatie geven. Als ik er al aan dacht sloeg ik dicht. Ik kwam bij Jorien en al snel werd duidelijk waar dit vandaan kwam. Door het toepassen van EFT werd de angst steeds minder. Na een maand durfde ik het aan om de presentatie te gaan doen en het ging goed, dank je hiervoor!

Margot april 2018

Leuke middag, hier kan ik iets mee! Nadenken over wat je voelt en je gedachten zijn!

Sandra

EFT bij faalangst

Ik stelde alles maar uit en liet me leiden door mijn angsten. Jorien leerde mij hoe ik hier stap voor stap verder uit kwam. Ik vond vooral de EFT werkwijze heel bijzonder. Ik merkte al na 4 sessies dat mijn grootste angst steeds minder werd. Ik ging stap voor stap steeds meer durven en merkte ook dat ik me vrijer ging voelen.

Anne juni 2018

Fijne coaching gehad en voel me weer veel zekerder!.

Anoniem

Leerzame middag gehad! Goed om eens stil te staan bij jezelf en bewust te worden van je eigen doen en denken en hiervoor handvatten te krijgen. Super, dank je wel.

Anne-marie

You are in balance

Jorien Waanders
Adelaarstraat 10
Badhoevedorp

KVK: 65219937

Ingeschreven bij Gcoach

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 0644484584

Website: Urbandesk | Fotografie: PhotographyjesssLogin