Wie ben ik?

Mijn hele leven was ik gek op reizen en na mijn Havo kon ik niet wachten om de wereld te gaan ontdekken.

Eerst door te werken in Griekenland, daarna eilandhoppen en leven van dag tot dag met een rugzak, een heerlijke tijd.

Later ging ik werken op een zomerkamp in Amerika, toen kon je nog een auto wegbrengen van de Oostkust naar de Westkust.

Mooi als je erover nadenkt, er was nog geen mobiele telefoon, maar de afspraak die ik na 3 weken met een vriendin had gemaakt In Los Angeles, ging gewoon door.

Niet zo gek  dat ik daarom graag stewardess wilde worden, alleen ik paste nog niet zo in het plaatje, dus ik kreeg verschillende afwijzingen.

Uiteindelijk werd ik bij KLM cityhopper aangenomen.

 

Een aantal jaar later vloog ik voor de KLM als purser. Toch merkte ik dat er steeds gedachten bij mij op kwamen van: “ik moet weer wat gaan leren”.

 

Ik wilde graag een coach opleiding gaan doen, maar ik wist ook, er zijn er al zoveel.

Uiteindelijk liep ik zelf vast, ik kon even helemaal niets meer en ik raakte overspannen. Ik vond mezelf niet meer goed genoeg en had last van piekergedachten, angst en onzekerheid en was vreselijk moe.

Hierdoor kwam ik uiteindelijk bij een coach , waardoor ik dit proces bij mezelf ging ervaren. Ik merkte hoe je gedachten over jezelf je vast kunnen houden, je belemmeren in je leven.

 

Het mooie ervan was, dat ik leerde en inzag om zelf die keuzes te maken, wat ik graag wilde doen en waar ik blij van werd, niet meer bezig zijn met die ander of hoe het zou moeten.

Ik besloot hierdoor om de opleiding voor coach/counselor te gaan volgen en me niet meer liet leiden door allemaal “ja maar’s”.

Daarna volgde nog aanvullende  aanvullende opleidingen oa. EFT waardoor je echt ervaart hoe je je angst (oa. sociale angst of faalangst ) kan verminderen.

In 2016 ben ik mijn bedrijf You are in Balance gestart, dit deed ik naast het vliegen.

Ik maakte in 2019 promotie bij de KLM als Senior purser. Ik vond het een heerlijke baan, maar ik merkte ook dat ik erg blij werd van het coachen.

Vooral als ik zag hoe iemand bij me kwam vol negatieve gevoelens over zichzelf en weer wegging na een aantal sessies vol positiviteit en levenslust.

In december 2020 ben ik gestopt met mijn baan bij de KLM. Ik wilde volledig voor mijn praktijk gaan.

Het was een hele spannende beslissing maar ik heb er tot  nu toe geen spijt van.

Nu maak ik ontdekkingsreizen met cliënten, zowel buiten in de natuur als binnen in mijn praktijk.

Ik krijg vaak te horen dat ik authentiek ben, hierdoor voelen cliënten zich erg op hun gemak, ik maak snel verbinding en ik vind dat ieder mens oprecht erkend en gezien mag worden waardoor je weer van binnen gaat stralen.

 

Doordat ik verschillende aanvullende opleidingen heb gevolgd zoals EFT en Mindfullness en Zelfcompassie kan ik kijken wat bij je past.

Ik werk ook graag buiten in de natuur, ik heb daarvoor in maart 2021 de opleiding Natuurcoach voor gevolgd.

Daarnaast ben ik coach bij Vallei online, dit is een platform vanuit de Taoïstische visie, waarbij je leert hoe je je seksualiteit bij jezelf kan ontdekken, vergroten maar ook begrenzen en omzetten naar levenslust en vitaliteit.

 

Jorien in de media

Westerpost 14 april 2021

Waarom bij mij?

Ik ben iemand die iets niet zo gauw gek vind, ik vind het belangrijk om eerlijk en recht door zee te zijn, ook als dat betekent dat iemand anders beter bij jou zou passen, of jij niet met mij verder wilt.

Door mijn intuitie kan ik snel aanvoelen waar jij behoefte aan hebt en wat jou belemmert. Veiligheid, Vertrouwen en Vrijheid zijn voor mij belangrijke waarden.

Veiligheid: ik houd mij aan de ethische code en alles wat je bespreekt, gaat in een veilige setting, waardoor jij je veilig voelt en vertrouwen hebt.

Vrijheid is voor mij heel belangrijk. De vrijheid om te mogen zijn wie je bent zonder oordeel.

Wil je ook aan de slag met jezelf?
Zet nu die stap en maak hier je afspraak.