Over mij

Ik ben Jorien Waanders , getrouwd en moeder van 2 dochters.

Jarenlang heb ik gevlogen voor de KLM, eerst als stewardess en daarna als Purser en Senior Purser.

In die functie had ik een coachende rol en dat vond ik erg leuk om te doen.

Ook ik raakte zoals zoveel vrouwen uit balans, ik voelde een onrust, onzekerheid, angst en piekergedachten en ik voelde me moe en leeg.

Mijn levenslust was totaal weg. Het leek op een vorm van een burn-out en achteraf kan ik zeggen dat dit ook het begin was van de overgang.

Ik besloot hulp te zoeken. Door middel van Emotionele Freedom Technieken(EFT) leerde ik mijn angst en onzekerheid te accepteren en een plek te geven, waardoor ik weer kon genieten en mijn levenslust weer terug vond.

Ik gun dat jou ook!

Ik besloot de opleiding voor Coach/Counselor te volgen en mij aanvullend te specialiseren met diverse technieken, waarmee ik anderen kan helpen om angsten te verminderen.

Zowel buiten in de natuur als binnen in mijn praktijk help ik vrouwen, om de balans weer terug te vinden, zodat zij weer vol vertrouwen en levenslust gelukkig zijn.    

Vertrouwen, Veiligheid en Verbinding zijn voor mij belangrijke waarden. Jij moet je vertrouwd voelen bij mij, waardoor we verbinding hebben, om jou goed te begeleiden.

Daarnaast vind ik humor ook belangrijk, soms kan het even heerlijk zijn om jezelf niet te serieus te nemen.

Het mooie is dat ik door mijn eigen ervaring en de ervaringen met cliënten die ik met succes heb geholpen, jou goed kan begeleiden.