Wie ben ik?

Sinds 2016 heb ik mijn bedrijf You are in Balance.

Ik ben hiermee gestart nadat ik zelf een tijd uit balans was geweest en even niet meer wist waar ik voor stond en onzeker over mezelf was geraakt.

Mijn werk doen, vliegen als purser bij de KLM ging even helemaal niet meer. Het leek op een depressie of burnout, maar achteraf kan ik zeggen dat dit een begin was van de overgang.

Uiteindelijk een lerende fase, waarin je gaat denken wat zijn mijn behoefte en wat past bij mij?

Ik ben een tweejarige coach opleiding gaan volgen en ging mij toepassen op zelfvertrouwen en angst in de overgang.

Doordat ik verschillende aanvullende opleidingen heb gevolgd zoals EFT en Mindfullness en Zelfcompassie kan ik kijken wat bij je past.

In mijn werk als purser heb ik veel vrouwen ontmoet die streng zijn en hoge eisen stellen aan zichzelf. Soms zit daar angst bij om niet goed genoeg te zijn en en zich onzeker voelen.

Mijn missie is om jou weer een leven vol vertrouwen in jezelf te geven. Te weten waar je voor staat, je vrij te laten voelen van blokkerende gedachten en angst, of dit nu in je werk of prive is!

Heel mooi om te zien wat een rust het jou geeft als je de angst niet meer hebt, om niet goed genoeg te zijn, als je voelt dat je stress over de situatie er niet hoeft te zijn en als je merkt dat je jezelf weer oke vindt.

Jorien in de media

Westerpost 14 april 2021

Waarom bij mij?

Ik ben iemand die iets niet zo gauw gek vind, ik vind het belangrijk om eerlijk en recht door zee te zijn, ook als dat inhoud dat iemand anders beter bij jou zou passen, of jij niet met mij verder wilt.

Door mijn intuitie kan ik snel aanvoelen waar jij behoefte aan hebt en wat jou belemmert. Veiligheid, Vertrouwen en Vrijheid zijn voor mij belangrijke waarden.

Veiligheid: ik houd mij aan de ethische code en alles wat je bespreekt, gaat in een veilige setting, waardoor jij je veilig voelt en vertrouwen hebt.

Vrijheid is voor mij heel belangrijk. De vrijheid om te mogen zijn wie je bent zonder oordeel.

Herkenbaar?
Zet nu die stap en maak hier je afspraak.