wie ben ik?

Ik ben Jorien Waanders , getrouwd en moeder van 2 dochters.

Vanaf mijn 18de heb ik veel gereisd en vond ik het heerlijk om rond te zwerven met een rugzak. Niet zo gek dat ik graag stewardess wilde worden. Toch leerde ik al snel dat je niet gauw moet opgeven als iets niet zo snel lukt of je krijgt verschillende afwijzingen want bij sollicitatie nummer 4 werd ik uiteindelijk aangenomen bij KLM cityhopper en mocht ik na 4 jaar doorstromen naar de grote KLM.

Jarenlang heb ik gevlogen voor de KLM, ik vond het heerlijk om steeds weer andere landen te bezoeken en steeds weer werken met andere collegas, eerst als stewardess en daarna als Purser en Senior Purser.

In die functie had ik een coachende rol en dat vond ik erg leuk om te doen.

Op mijn 44ste kon ik ineens niets meer, ik voelde me somber, een onrust, onzekerheid, angst en piekergedachten en moe en leeg.

Mijn levenslust was totaal weg. Het leek op een vorm van een burn-out, ik dacht ik ben nog lang niet in de overgang want lichamelijk was daar nog geen sprake van, maar achteraf kan ik zeggen dat dit wel het begin was van de overgang.

Ik besloot hulp te zoeken. Ik wilde hier niet langer mee lopen maar ik wist ook dat ik voor mezelf de diepte in moest en dat is best spannend. Toch vond ik een coach die mij hierin ging begeleiden  en dat was nog steeds een van mijn betere beslissingen.

Ik merkte hoe fijn het is, wanneer je met iemand die niet dichtbij je staat, je verhaal kan doen, die jou inzichten over jezelf geeft, waarin je negatieve gedachten over jezelf lichter worden, waardoor je jezelf gaat accepteren, zodat ik mijn zelfwaarde en mijn levenslust weer terug kreeg.

Ik gun dat jou ook!

Ik besloot de opleiding voor Coach/Counselor te volgen en mij aanvullend te specialiseren met diverse technieken, waarmee ik anderen kan helpen om angsten te verminderen.

Daarnaast heb ik de opleiding Hormoonfactor afgerond waardoor ik jou ook kan begeleiden met de lichamelijke klachten.

Zowel buiten in de natuur als binnen in mijn praktijk help ik vrouwen, om de balans weer terug te vinden, zodat zij weer vol vertrouwen en levenslust gelukkig zijn.

Vertrouwen, Veiligheid en Verbinding zijn voor mij belangrijke waarden. Jij moet je vertrouwd voelen bij mij, waardoor we verbinding hebben, om jou goed te begeleiden.

Daarnaast vind ik humor ook belangrijk, soms kan het even heerlijk zijn om jezelf niet te serieus te nemen.

Het mooie is dat ik door mijn eigen ervaring en de ervaringen met cliënten die ik met succes heb geholpen, jou goed kan begeleiden.