Wie ik ben

 

portretvierkant

Sinds 2016 heb ik mijn bedrijf You are in Balance. Ik ben hiermee gestart nadat ik zelf een tijd uit balans was geweest en even niet meer wist waar ik voor stond en onzeker over mezelf was geraakt.

Mijn werk doen, vliegen als purser bij de KLM ging even helemaal niet meer. Het leek op een depressie, burnout maar achteraf kan ik zeggen dat dit een begin was van de overgang.

Uiteindelijk een lerende fase, waarin je gaat denken wat zijn mijn behoefte en wat past bij mij?

Ik ben een tweejarige coach opleiding gaan volgen en ging mij toepassen op Zelfvertrouwen en Angst in de overgang.

Doordat ik verschillende aanvullende opleidingen heb gevolgd zoals EFT en Mindfullness en Zelfcompassie kan ik kijken wat bij je past.   

In mijn werk als purser ontmoet ik veel vrouwen die streng zijn voor zichzelf, angst hebben om niet goed genoeg te zijn en daardoor zichzelf niet durven zijn en zich onzeker voelen.

Mijn missie is om jou weer een leven vol vertrouwen in jezelf te geven. Te weten waar je voor staat, je vrij te laten voelen van blokkerende gedachten en angst, of dit nu in je werk of prive is!

Heel mooi om te zien wat een rust het jou geeft als je de angst niet meer hebt, om niet goed genoeg te zijn, als je voelt dat je stress over de situatie er niet hoeft te zijn en als je merkt dat je jezelf weer oke vindt.

Waarom bij mij?

Ik ben iemand die iets niet zo gauw gek vind, ik vind het belangrijk om eerlijk en recht door zee te zijn, ook als dat inhoud dat iemand anders beter bij jou zou passen, of jij niet met mij verder wilt.

Door mijn intuitie kan ik snel aanvoelen waar jij behoefte aan hebt en wat jou belemmert. 

Vrijheid is voor mij heel belangrijk. De vrijheid om te zijn wie je bent, om zonder innerlijke barrières te kunnen leven. Om je comfortabel te voelen in je eigen lijf en leven. 

Herkenbaar?
Zet nu die stap en neem contact op.

telefoonnummer: 0644484584  

Ontvang gratis 5 tips voor meer zelfvertrouwen

Klik hier

You are in balance

Jorien Waanders
Adelaarstraat 10
Badhoevedorp

KVK: 65219937

Ingeschreven bij Gcoach

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 0644484584

Website: Urbandesk | Fotografie: PhotographyjesssLogin