Buiten workshop in de natuur: Van stress en moeten naar vertrouwen!


31 mei 10.30-12.30

locatie
Tetterodeweg 15 Overveen Sportpark

Ontdek hoe je stress vermindert en je meer rust krijgt in je hoofd!

Tijdens deze ochtend ontdek je:

  • Hoe je je niet helpende gedachten kan loslaten.
  • Hoe je elementen van de natuur inzet voor jouw hulpvraag
  • Hoe je minder moet van jezelf, zonder schuldgevoel
  • Hoe je de liefde in jezelf weer laat stromen
  • Oefeningen voor inzicht in jezelf.
  • Verbinden vanuit je hoofd naar je hart

 

Kosten:  € 27,-

Jorien_Waanders_transformatiecoach

Jorien Waanders
Transformatiecoach
You are in balance

Ervaringen:

quote
“doordat ik emoties los mocht laten was dit zo’n opluchting, ik voelde me lichter na deze sessie”
Tijdens de groep coaching in het bos heeft Jorien ons als groep van 6 deelnemers heel goed begeleid. Nadat we de creatieve opdracht hadden uitgevoerd, was er voldoende tijd om hierop te reflecteren. De veilige setting en de integere benadering maakte dat er bij mij emoties los kwamen. De loop meditatie maakte dat ik heerlijk ontspande en al mijn zintuigen weer op scherp zette. Het was een mooie coach sessie met verhelderende inzichten. Ik kan Jorien van harte aanbevelen.
– Joyce

quote
“ik kreeg weer inzichten in mijn eigen proces.”
Wat een magische ervaring. Jorien nam ons mee op een geleide stilte wandeling. Vertragen, verstillen. Wat een cadeau. Heel bewust stap voor stap, al je zintuigen gebruiken. Daardoor wordt je veel meer gewaar. Daarna kon ik een plek in de omgeving uitzoeken die er voor mij uitsprong.
Navoelen over het thema vertrouwen. Met 5 vragen die je in stilte voor jezelf beantwoord, neemt zij je mee door jouw proces. Het was magisch.ik merkte dingen op in de natuur waar ik normaal aan voorbij zou gaan. Wat een prachtige waardevolle ervaring, die mij nog lang bij zal blijven. Dank je wel.
– Kitty

Na deze ochtend:

 

✅ Heb je meer rust in je hoofd
✅ Voel je je levensenergie weer stromen
✅ Kan je weer verder door inzicht in jezelf
✅ Weet je hoe je de keuze maakt van angst naar liefde
✅ Heb je weer energie en voel je je vitaler

Meld je aan voor deze ochtend!

Wanneer 31 mei 2024
Tijd: 10.30-12.30 uur
Waar: Middenduin

Verzamelen: Sportcomplex Tetterodeweg 15 in Overveen
Kosten €27 inclusief thee maximaal 8 deelnemers

workshop-aanmelding

Ja zet me op de lijst voor deze Workshop

1 + 15 =