Workshop:
Leer in één dag je stress en negatieve gedachten los te kloppen


24 juni 10.00-16.00 uur

locatie
Bennebroekerweg 2 Rijsenhout

Heb je last van stress, pieker je teveel, voel je je onzeker en blijf je negatief over jezelf denken?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je angst ervaart, stress hebt en/ of vaak worstelt met negatieve gevoelens over jezelf. Misschien is je werkdruk te hoog, of heb je teveel ballen in de lucht te houden. Misschien heb je een verlies geleden of heb je last van onverwerkte herinneringen. Bepaalde patronen of blokkades kunnen ontstaan zijn door je levensloop en spelen je herhaaldelijk parten.

Hoe zou het zijn als je jezelf kunt bevrijden van deze stress en je negatieve gevoelens?

Ik ben Jorien Waanders, transformatiecoach en ik leer je in deze workshop hoe je stress en negatieve gedachten letterlijk los kunt kloppen en jij bevrijd bent van negatieve spanningen en emoties. Ook ik had, zoals zoveel anderen, last van stress en negatieve gedachten over mijzelf. Ik besloot hulp te zoeken. Door middel van Emotional Freedom Techniek (EFT) leerde ik hoe ik mijn stress en negatieve gevoelens over mijzelf kon loslaten.

Na het volgen van diverse opleidingen en cursussen ben ik mijzelf onder andere gaan specialiseren in EFT en kan ik nu andere vrouwen helpen hen te bevrijden van stress en negatieve gevoelens.

Jorien_Waanders_transformatiecoach

Jorien Waanders
Transformatiecoach
You are in balance

Wat anderen zeggen over EFT

quote
VOOR EEN PROJECT OP MIJN WERK MOEST IK EEN PRESENTATIE GEVEN. ALS IK ER AL AAN DACHT SLOEG IK DICHT. IK KWAM BIJ JORIEN EN AL SNEL WERD DUIDELIJK WAAR DIT VANDAAN KWAM. DOOR HET TOEPASSEN VAN EFT WERD DE ANGST STEEDS MINDER.
-Joyce-

quote
“IK ZAT TOEN NIET LEKKER IN MIJN VEL EN ZAG OVERAL BERGEN. IK MERKTE AL GAUW DAT IK ME BETER GING VOELEN, VOORAL HET
WERKEN MET EFT WERKT SNEL. IK VOELDE ME HEEL ERG VEILIG EN VERTROUWD BIJ JORIEN.
-Natasja

Wat is Emotional Freedom Techniek (EFT)?

EFT is een eenvoudige methode waarmee je emotionele klachten en fysieke stress kunt neutraliseren. EFT combineert onderdelen uit de oosterse geneeswijzen en de westerse psychologie. Er worden een aantal acupressuurpunten gebruikt om op te kloppen met je vingers, waardoor het gelukshormoon serotonine vrijkomt, evenals endorfines, die rustgevend en pijnstillend zijn.

Onderzoek heeft aangetoond, dat wanneer we op deze acupressuurpunten kloppen, terwijl we ons concentreren op de stress, de angst, de pijn in ons lichaam, we een kalmerend signaal naar onze amygdala in ons brein sturen.

De amygdala is het vecht-, vlucht- of bevriezingscentrum in onze hersenen. Als we gestrest, angstig zijn of we ons zorgen maken begint de amygdala met het afvuren van stresshormonen. Door het kloppen krijgt de amygdala een kalmerende, tegenwerkende signaal om het lichaam te vertellen dat het veilig is, om het lichaam te vertellen dat het
kan ontspannen.

EFt-tapping

Wat leer je tijdens de Workshop

Wat leer je tijdens de workshop?
Tijdens de workshop leer je hoe je zelfstandig de EFT-methode kunt toepassen.
Zo leer je:

✅ Waar de juist acupunctuurpunten zitten
✅ Hoe je op de juiste wijze de acupunctuurpunten kunt aanspreken
✅Hoe je de techniek EFT eenvoudig op de meest krachtige manier kunt gebruiken
✅ Hoe je met gerichte vragen zeer snel bij de kern van de emotie kunt komen,
✅ Hoe je zelf kunt ervaren hoe EFT snel werkt bij angst, stress,   spanning en blokkades

Meld je aan voor de Workshop!

Ervaar jij stress en negatieve gevoelens en beïnvloedt dat je dagelijkse leven? Blijf er dan niet mee lopen en leer in één dag hoe je jezelf hiervan bevrijdt!

Wanneer 24 juni 2022
Tijd: 10.00-16.00 uur
Waar: Bewustzijnscentrum Natuurlijk Vertrouwen, Bennebroekerweg 2 Rijsenhout
Kosten €67,- inclusief koffie en thee

workshop-aanmelding

Ja ik wil deze workshop volgen

Workshop aanmelding

8 + 14 =