Voor bedrijven bied ik een coachingtraject op maat aan
Mijn coaching is geschikt voor werknemers die:
Stress of burn-out verschijnselen ervaren
Beter hun grenzen willen leren aangeven
Het gevoel hebben dat ze vastlopen of in een vicieuze cirkel vastzitten
Een positief gevoel over zichzelf willen krijgen vol vertrouwen, energie en levenslust

Zakelijk coaching

 

Bij You are in Balance begrijpen we dat de weg naar zakelijk succes soms uitdagend kan zijn. Jorien Waanders staat klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar groei en ontwikkeling. Of je nu een ondernemer bent die de prestaties van jouw bedrijf wilt optimaliseren, een leidinggevende die effectiever wil communiceren, of een professional die persoonlijke groei nastreeft, wij bieden op maat gemaakte coaching oplossingen die afgestemd zijn op specifieke behoeften.

Belangrijk is om binnen een week een gesprek in te plannen, want zowel werknemer als werkgever, wil zo snel mogelijk aan de slag.

Sinds 2016 heb ik mijn praktijk en verschillende opleidingen gevolgd waardoor ik zowel buiten in de natuur als binnen in mijn praktijk werk.

 

Diverse workshops voor individuen of groepen

Op maat en in overleg

Bij mij in de praktijk, online of op locatie

Een passende offerte

Tijdens zakelijk coaching zet ik diverse coaching methodieken in afhankelijk wat past bij iemand;

Met EFT  Emotional Freedom Techniques kom je vrij snel tot de kern om negatieve overtuigingen en angsten los te laten. Ook wanneer medewerkers vastlopen door conflicten op het werk, kunnen er vaak onderliggende overtuigingen meespelen. Met EFT hef je snel deze belemmeringen op, waardoor er meer begrip komt voor elkaar.

Gemiddeld duurt het 3 maanden dat iemand weer in balans kan komen, bij de een wat sneller dan de ander, maar het voornaamste is dat cliënten graag bij mij komen, waardoor het proces ook sneller gaat.

Door mijn 30 jaar vliegervaring bij de KLM als purser en Senior purser heb ik heel veel mensenkennis opgedaan. Ik heb hierdoor ook ervaren hoe belangrijk het is, om medewerkers gezond en mentaal fit te houden.

Wanneer mensen weer mentaal fit zijn, hebben ze minder kans op stress, staan ze positiever in het leven, zijn ze blijer met zichzelf en hebben ze weer vertrouwen en mentale veerkracht.

Innerlijke kracht is het kompas in je leven

Ook organiseer ik workshops in de natuur voor groepen

Hoe ervaren anderen de coaching

Workshop ‘Van zelfkritiek naar acceptatie’

Ben jij een ondernemende of leidinggevende vrouw die het lastig vindt wat anderen zeggen of denken van haar? Vind je het moeilijk om voor jezelf te kiezen of stel je steeds maar uit en houdt perfectionisme je in de greep? Veel piekeren, angst om niet goed genoeg te...

Natasja

ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen. ik merkte al gauw dat ik me beter ging voelen, vooral hetwerken met eft werkt snel. ik voelde me heel erg veilig en vertrouwd bij jorien.

Joyce

Voor een project op mijn werk moest ik een presentatie geven. als ik er al aan dacht sloeg ik dicht. ik kwam bij jorien en al snel werd duidelijk waar dit vandaan kwam. door het toepassen van eft werd de angst steeds minder.

“doordat ik emoties los mocht laten was dit zo’n opluchting, ik voelde me lichter na deze sessie”

Joyce – Tijdens de groep coaching in het bos heeft Jorien ons als groep van 6 deelnemers heel goed begeleid. Nadat we de creatieve opdracht hadden uitgevoerd, was er voldoende tijd om hierop te reflecteren. De veilige setting en de integere benadering maakte dat er...

“ik kreeg weer inzichten in mijn eigen proces.”

Kitty - Wat een magische ervaring. Jorien nam ons mee op een geleide stilte wandeling. Vertragen, verstillen. Wat een cadeau. Heel bewust stap voor stap, al je zintuigen gebruiken. Daardoor wordt je veel meer gewaar. Daarna kon ik een plek in de omgeving uitzoeken die...

“Door deze sessie kreeg ik weer vertrouwen in mezelf”

Jeroen - Je bent een fijne coach die veiligheid  en een fijne sfeer weet te creëren. Ik nam goede inzichten mee naar huis over mezelf, waarmee ik aan de slag kan.

“Ik ontdekte het speelse in mij, wat ik eigenlijk helemaal was kwijtgeraakt.”

Yvonne - Wat een fijne middag was dit en wat leuk om dit te doen. Ik ontdekte het speelse in mij, wat ik eigenlijk helemaal was kwijtgeraakt, hiervan werd ik erg blij. Dank je wel hiervoor.

“Ik kreeg weer rust in mijn hoofd.”

Heidi - Ik heb de ochtend als zeer prettig en rustgevend ervaren. Het was fijn om in de natuur te zijn en de opdracht gaf mij inzichten en vertrouwen om weer verder te gaan. Dank je voor je begeleiding.

“Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen.”

Natasja - Begin juni kwam ik via facebook in contact met Jorien en haar praktijk. Ik zat toen niet lekker in mijn vel en zag overal bergen. Ik wist niet hoe ik daar zelf uit kon komen. Stap voor stap gingen we mijn gedachten die ik over mezelf had, aanpakken. Ik...

“ik leerde om liever naar mezelf te kijken, zonder die kritische stem.”

Annemarie - Mindfullness en Zelfcompassie Leerzame middag gehad! Goed om eens stil te staan bij jezelf en bewust te worden van je eigen doen en denken en hiervoor handvatten te krijgen. Super, dank je wel.
Wil jij alles weten over de ervaringen van andere cliënten, kijk dan bij ervaring voor het hele verhaal en nog meer ervaringen van anderen.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw kan betekenen, vraag dan een geheel vrijblijvend intake gesprek aan.

Neem contact met mij op? 

10 + 13 =